main logo
1383

Jaf filmat la Căușeni: Hoții au furat toți banii în 2 minute

Trei indivizi cu cagule pe cap au pătruns în interiorul unui magazin din oraș și au spart un un terminal de plăţi cash-in cu autoservire.

Jaf filmat la Căușeni: Hoții au furat toți banii în 2 minute

Indivizii au acționat destul de operativ, în doar două minute aceștia s-au făcut nevăzuți. Momentul în care tinerii au comis spargerea a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în magazin.

Incidentul s-a produs joi noaptea, în jurul orelor trei. După ce au forțat ușa de la intrare în magazine cei trei indivizi mascați ar fi pătruns în unitatea comercială, și au sustras casetele pline cu bani din terminalul de plată. Se pare că sistemul de alarmă care a fost declanșat la forțarea ușii de la intrare nu i-a speriat pe hoți, aceștia au avut nevoie de doar două minute pentru a lua banii și a se face nevăzuți, transmite Știri.md cu referire la postul local de televiziune Studio-L.

Potrivit administratorului magazinului, spărgătorii au dezasamblat terminalul de plată și au furat banii. Deocamdată nu se ştie câţi bani erau în automatul sustras. De asemenea, nu se cunoaşte dacă indivizii au mai furat şi altceva.

Acum două luni, un caz similar a avut loc într-un alt magazin din centrul orașului Căușeni.  Acum oamenii legii sunt pe urmele făptașilor, aceștia susțin că hoții au pătruns și în casa de schimb valutar din aceleași magazine de unde au luat bani, precum și la una din cele trei aparate de casă ale magazinului. Dacă vor fi reținuți ei riscă de la 4 la 10 ani de pușcărie.

Primarul orașului Căușeni spune că acesta nu este primul caz în oraș când se produc asemenea furturi, el afirmă că va convoca de urgență o ședință la primărie la care vor fi invitați și reprezentanții Inspectoratului de poliție Căușeni.

Criminaliştii au examinat minuţios atât ușile de la intrare, cât şi bucățile rămase din terminal pentru a prelua toate amprentele. Aceștia au mai constatat că hoții au mai sustras bani și din casele de schimb valutar din magazine, precum și de la una din cele trei case de plată a unității de comerț. Oamenii legii presupun că făptașii ar fi experimentați în astfel de furturi și asta pentru că au reușit într-un timp foarte scurt să acționeze. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru furt.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării