main logo
7828

Iuliana Dumitraș, despre locul 3 în top sexy: Nu sunt o păpușă goală

Un val de critici și reacții împărțite au apărut pe rețelele de socializare după anunțarea celor mai sexy femei din țară.

Iuliana Dumitraș, despre locul 3 în top sexy: Nu sunt o păpușă goală

Asistenta șefului-adjunct al IGP, Iuliana Dumitraș, a declarat pentru Știri.md că nu s-a așteptat la un asemenea val de aprecieri, dar și critici în adresa sa.

După ce a fost desemnată a treia cea mai sexy femeie din top 100, Iuliana declară că este nu doar o plăcere să știi că ești apreciată, ci și o responsabilitate, deoarece trebuie în continuare să ai grijă de tine, să tinzi spre noi succese.

"Este o experiență frumoasă, e interesant și plăcut să constați că ești apreciată, îți oferă încredere", susține Iuliana.

Întrebată dacă a fost sau nu afectată de reacțiile internauților, care o criticau și susțineau că locul unei Polițiste nu este în acest top, Iuliana a declarat că își cunoaște capacitățile și lucrează cu dedicație la IGP:

"Nu sunt o păpușă goală pe interior și prostuță, cei care mă critică bine ar fi să mă cunoască așa cum sunt ca pm, cu proiecte realizate pentru Poliția Națională, poziția mea, înainte fiind șef al Secției Proiecte de Asistență Externă, și o să vadă că sunt inteligentă, și dacă e cazul pot și sarmale face", a declarat Iuliana.

Tânăra a venit cu o reacție și pentru cei care susțin că funcția de asistent ar fi inventată:

"Într-adevăr, această funcție nu există, dar cu toții ne dăm seama că cineva ocupă așa funcții. Și dacă unii dau replici că asistentele stau și nu știe lumea de ele pentru că nu au nimic de spus, ocupau doar funcția de a face cafea, eu lucrez și pot povesti tuturor ce fac și sunt gata pentru munca depusă să îmi asum laurii sau eșecul", a conchis Iuliana Dumitraș.

Amintim că Iuliana Dumitraș a luat locul 3 în top 100 cele mai sexy femei din Moldova, iar pentru ea au votat 9.481 de oameni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării