main logo
19529

Iubitul tinerei dispărute: Am stat până seara la cămin, sperând că se va întoarce

Ion Mocan, iubitul Anei, tânăra dispărută pe data de 12 aprilie după ce a urcat într-o mașină de ocazie, a oferit un interviu exclusiv pentru Canal 5.

Iubitul tinerei dispărute: Am stat la cămin, sperând că se va întoarceFoto: tv6.md

„Îi spun: Ana, așteaptă că vine acuș o mașină pe care o trimit și te duce la cămin. După ce l-am sunat pe băiatul acela și m-am înțeles, îi scriu ei să îmi scrie când urcă în mașină. (..) Peste cinci minute mă sună băiatul acela și îmi zice că nu e nimeni la oprire. Eu îi scriu mesaj, o întreb unde a urcat, ea nu îmi răspunde. O sun, ea nu răspunde”, spune Ion Mocan, iubitul Anei, transmite Știri.md cu referire la tv6.md.

Imediat, Ion a mers la căminul unde locuia Ana, în speranța că ea se va întoarce.

„Eu am stat până la 22:00 la cămin, vorbeam cu „vahta”. Ea îmi spunea că ea s-a dus la serviciu și eu așteptam, poate va apărea, că se închide căminul. Tot nu a venit, am decis să mă duc la Poliție”, mărturisește Ion Mocan.

Pe camere, Ion împreună cu polițiștii au identificat mașina în care a urcat Ana.

„Pe camere la Poliție am văzut mașina. Ea voia să urce în urmă, dar i-o fi zis ceva șoferul și ea a urcat în față. A mers un kilometru, doi înainte, a oprit într-o parcare, a stat vreo 6-7 minute, după care s-a întors înapoi spre Slobodca, la ieșirea din oraș”, mai spune Ion.

Amintim că tânăra a dispărut pe data de 12 aprilie, de la Orhei, iar din acea zi părinții, rudele, iubitul, dar și Poliția o caută nonstop.

Persoanele care cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla aceasta sunt rugate să anunțe la numerele de telefon: 112 sau 078 325 001.

Citește și: Tânăra dispărută acum 4 zile era însărcinată: Ultimele mesaje trimise iubitului

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării