493
0
Iubitorii de cărți și lectură sunt așteptați la Bookfest Chișinău 2019
493
0

Următoarea ediție a salonului de carte Bookfest va fi inaugurată în patru zile, la Chișinău.

Poza simbol

Tradiționalul târg de cărți din Chișinău va fi inaugurat  miercuri, 28 august, la ora 12:00, la Centrul Internaţional de Expoziţii ,,Moldexpo”, Pavilionul Central, transmite Știri.md.

Pe parcursul celor cinci zile, cele mai importante edituri din Republica Moldova și România îi așteaptă pe cititori cu o bogată ofertă editorială ce include cărți pentru copii, auxiliare școlare, dar și o vastă gamă de volume din cele mai variate domenii. În total vor participa cca 50 de edituri care vor expune peste 50 de mii de volume.

În cadrul Salonului Internaţional de Carte „Bookfest Chişinău”, ediția 2019, vor avea loc mai multe lansări și expoziții de carte; întâlniri și sesiuni de autografe cu scriitori și oameni de cultură; jocuri intelectuale și interactive; lecturi „en plein air”; saloane muzicale; cenacluri literare; va fi lansată Campania „Salvează lumea donând o carte” etc. Vizitatorii sunt așteptați cu reduceri la cărţile pentru copii şi adolescenţi, cadouri şi tombole cu premii.

Evenimentul se va desfășura în perioada 28 august – 1 septembrie. Intrarea este liberă atât în cadrul Salonului de Carte, care va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 20:00, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter