main logo
4632

Iubita lui Constantin Țuțu intimidată de internauți. Iată ce a răspuns

Internauții i-au adresat tinerei o întrebare pe cât de personală, pe atât de rușinoasă. În schimb, replica acesteia a fost una directă și tăioasă.

Iubita lui Constantin Țuțu intimidată de internauți. Iată ce a răspuns

Prietena sportivului, Beatrice Petrachi, a fost întrebată de către internauți dacă nu îi este rușine să se întâlnească cu o persoană care nu știe nici să vorbeacă, nici să citească, transmite Știri.md cu referire la Perfecte.md

„Dacă am ales să fiu cu cineva, înseamnă că am analizat mult și acea persoană a meritat. Eu respect mult decizia mea și nu am regrete, pentru că absolut tot ce se întâmplă în viața noastră este o lecție din care trebuie să învățăm”, a răspuns tânăra. 

Contactată de jurnaliști, Beatrice a spus că „Dacă sincer, primesc foarte multe întrebări referitor la relația noastră, dar mă abțin să ofer detalii, întrucât am încercat să ținem mereu relația noastră mai „ascunsă” de ochii și gura lumii. Nu pot să vă ofer un răspuns concret, fiindcă aceasta este ceva foarte personal și confidențial și eu prefer să țin absolut totul pentru mine sau în taină.”

„Apreciez curajul unor persoane de a mă întreba direct ce îi interesează, doar că viața personală totuși trebuie să rămână privată, așa e cel mai corect”, a adaugat  tânăra.

Despre relația celor doi nu se știe prea multe, pentru că stau departe de ochii lumii. 

Pentru prima dată s-a aflat că sunt împreună, atunci când Beatrice a împlinit 20 de ani. Constantin Țuțu a venit cu un mesaj de felicitare în care a menționat „Beatrice face parte din viața mea. Am preferat să țin acest subiect departe de ochii presei și va rămâne în continuare așa”.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării