main logo
3142

Istoria unei profesoare care a decis să devină mamă pentru un băiețel

Fiecare copil are dreptul la o familie în care să simtă bine și să crească frumos. Este și convingerea unei profesoare din capitală, Ludmila Zavtur, care a decis că devină mamă pentru un băiețel rămas fără îngrjire părintească.

Istoria unei profesoare care a decis să devină mamă pentru un băiețelFoto: captură video

Micuțul, orfan de mamă, locuia cu tatăl său, însă în condiții deloc potrivite. De șapte luni, Cătălin, un băiețel de șase ani, s-a ales cu o nouă familie. Mamă i-a devenit Ludmila Zavtur. Femeia a hotărât anul trecut, după lungi discuții cu soțul, că-și dorește să devină asistentă parentală, transmite Știri.md cu referie la Tv8.md

Deşi cuplul are doi copii biologici, a decis să mai ia în plasament încă un copil. De șapte luni, sunt răsplătiți cu zâmbete, îmbrățișări și iubire. 

Una dintre principalele condiții ale programului, povestește femeia, era ca cel mic să se simtă parte a familiei. Însă, asta nu a fost deloc o problemă, dat fiind faptul că între membrii familiei s-a creat încă de la început o conexiune puternică.

Deși cei 5.000 de lei pe care îi primește femeia în calitate de asistentă parentală nu sunt suficienți pentru necesitățile micuțului, aceasta spune că nimic nu mai contează atunci când îl vede pe Cătălin vesel.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării