886
0
Irina Rimes, desemnată de Forbes România în generația 30 sub 30
886
0

Moldoveanca Irina Rimes face mândră o țară întreagă. Tânăra cântăreață a fost premiată de celebra revistă Forbes România, fiind inclusă în generația 30 sub 30 cei mai de succes tineri.

Marele eveniment al proiectului a avut loc aseară. Alături de alți 29 de câștigători, artista a primit renumitul trofeu „Forbes”, pentru care a „mulțumit din suflet”, transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

Fiind în generația „30 sub 30”, Irina a oferit și un interviu pentru revistă, împărtășindu-și experiențele care au făcut-o să ajungă până aici, dar și unele dezvăluiri nemaiauzite până acum.

 „Îmi place să fac muzică, îmi place să muncesc, să mă zbat pentru mine și pentru oamenii mei. Nu știu cum s-au întâmplat lucrurile, probabil este vorba despre muzica și versurile mele în care se regăsesc oamenii”, afirmă ea.

Artista a mărturisit că până la 19 ani a colindat toată Moldova, fiind invitată la diferite evenimente, și recunoaște că de multe ori a fost nevoită să doarmă prin gări.

„Eram solistă la petreceri, dormeam des prin gări, ai mei nu știau. Nu știa nimeni, eram destul de inconștientă, pentru că aveam dorințe mari pentru un talent atât de mic”, a spus Irina.

Ajunsă în România, cântăreața povestește că a vrut de aproape 10 ori să se lase de muzică din cauza condițiilor financiare, însă a reușit să treacă peste această perioadă.

„La doar 27 de ani, Irina a realizat și a trăit cât alții într-o viață. Nu a renunțat niciodată la visul său și a continuat să compună muzică până când a reușit să se facă auzită. Versurile pe care le scrie artista sunt extrem de sensibile și sincere”, au apreciat-o cei de la Forbes.

Irina Rimes a venit și cu o noutate pentru fanii săi. Împreună cu echipa ei, cântăreața a semnat un contract în Franța, iar muzica sa va răsuna, în curând, și în limba franceză. 

Moldoveanca spune că pregătește mai multe surprize, iar că, peste 5-10 ani, speră să fie o femeie liniștită lângă soțul și copilul ei.

Citește și
article image
Vocea României: Irina Rimes a spus ce le face Smiley...
0
489
article image
Topul celor mai bine plătiți sportivi din lume. Pe ce loc...
0
340
article image
Cine e Eminem la Voce: I-a uluit pe Horia Brenciu și pe...
0
377
article image
Irina Rimes a cântat pe străzi, în Belgia: Am plecat cu...
0
506