21 noi, 2020 09:06
918
9

Ion Ceban arată că aleargă în pădure cu mască: Se cere un minim efort

21 noi, 2020 09:06
918
9

După ce ieri autoritățile au anunțat că purtarea măștilor de protecție devine obligatorie în spațiile publice, primarul Capitalei, Ion Ceban, a decis să le arate internauților că acesta s-a conformat noilor reguli.

Ion Ceban arată că aleargă în pădure cu mască: Se cere un minim efort

Acesta a postat o imagine pe o rețea de socializare în această dimineață în care apare într-o pădure pustie cu o mască de protecție, transmite Știri.md.

Cu atât mai mult, edilul susține că a alergat ''10 km cu mască''. 

''Din prima zi de pandemie port mască indiferent dacă sunt în spațiu închis sau afară, la muncă și la întrevederi așa cum recomandă specialiștii. Cu excepția uneori când alerg singur în parc.

In această perioadă, am avut sentimente diferite: disconfort, neînțelegere, compasiune, incertitudine, speranță, grijă și responsabilitate. 

Cu ambii părinți ajunși în spital, unul încă pozitiv COVID.

Au fost zile foarte complicate și mulțumesc medicilor odată în plus pentru eforturile pe care le depuneți pentru toți noi.

Am oameni dragi și mulți cunoscuți care au plecat din viață din cauza îmbolnăvirii cu COVID. 

Am prieteni, colegi care au trecut complicat sau mai ușor și au luptat cu boala. Stiu multi oameni care inca nu cred in Covid si sint sceptici la recomandarile medicilor. 

În fiecare zi, eu, am datele rapoartelor prezentate.

De la noi se cere un minim efort, cel de a purta mască, distanța si dezinfectarea mîinilor.

Eu port mască, deoarece îmi pasă. Dar voi?'', a scris Ceban.

În urma postării imaginii, internauții s-au împărțit în două tabere, unii au rămas confuzi de faptul că primarul poartă mască în pădure unde nu se văd oameni prin preajmă, alții l-au susținut și i-au urat sănătate.

Știri.md reamintește că purtarea măștilor de protecție în toate spațiile publice din municipiul Chișinău devine obligatorie. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter