main logo
606

Ion Ceban anunță Meniu Unic în grădinițele din Chișinău

În scopul centralizării achiziţiilor publice a produselor alimentare pentru copiii din grădiniţele din Chişinău, a fost semnat Acordul de consorţiu între Direcţia generală educaţie, tineret şi sport şi Direcţiile de profil din sectoare.

Ion Ceban anunță Meniu Unic în grădinițele din ChișinăuFoto: publika.md

Anunțul a fost făcut de către primarul Capitalei, Ion Ceban, transmite Știri.md

Potrivit edilului, obiectivul acestui acord este creşterea eficienţei achiziţiilor publice şi utilizarea optimă a mijloacelor financiare, precum şi asigurarea unui "Meniu Unic" în grădinițele din Capitală. 

Astfel, în toate grădiniţele se vor livra produse de aceeaşi calitate, origine şi la acelaşi preţ, asigurând o echitate.

"Săptămâna trecută grupul tehnic intersectorial s-a întrunit pentru a discuta pe marginea caietului de sarcini pentru procurarea produselor alimentare în grădiniţe, iar către sfârşitul săptămânii, va fi lansată procedura de achiziţii privind procurarea produselor", a spus Ceban. 

Totodată, primarul a menționat că și-a dorit mult și externalizarea alimentației în școli, dar potrivit lui, acest lucru este imposibil de a fi realizat din cauza mai multor prevederi legale. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării