Înverzirea Capitalei: În Chișinău vor fi plantați alți 8.000 de arbori
21 noiembrie, 12:09
144
1
Înverzirea Capitalei: În Chișinău vor fi plantați alți 8.000 de arbori
21 noiembrie, 12:09
144
1

Astăzi, 21 noiembrie, în diferite zone ale Capitalei, va fi organizată plantarea a circa 8.000 de arbori.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, aceasta este cea de-a 5-a acțiune desfășurată de autoritățile municipale în cadrul Campaniei de toamnă de înverzire a teritoriului Capitalei, transmite Știri.md.

Astfel, în ziua de sâmbătă, primarul general, Ion Ceban și angajații Aparatului Primăriei vor participa la acțiuni de plantare a arborilor, în zona forestieră Aeroport (șos. Muncești, 810/2), scuarul „Mihai Eminescu" și pe str. Al. Pușkin, în perimetrul str. Veronica Micle - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

De asemenea, reprezentanții municipalității vor organiza acțiuni de plantare a arborilor și arbuștilor pe următoarele adrese:

Scuarul panoramic (str. Maria Drăgan), Scuarul „Ginta Latină", aliniamentul stradal N. Milescu - Spătarul; fâșia riverană râul Țiganca, str. Industrială;

Scuarul din bd. Dacia, 50 (Porțile Orașului);

Șos. Balcani colț str. Petricani; parcurile din sectorul Râșcani;

Str. Pietrarilor 17, (în preajma imobilelor).

În acest context, municipalitatea face apel către cetățeni, gestionarii fondului locativ, agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice de a participa activ la acțiunile de înverzire a capitalei, pentru a avea un oraș mai verde și cu aer curat.  

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter