main logo
3579

Invenție revoltătoare, surprinsă într-un spital de copii din Chișinău

Imagini revoltătoare, surprinse la spitalul pentru copii Valentin Ignatenco din Chișinău.

Invenție revoltătoare, surprinsă într-un spital de copii din Chișinău

Bloggerița Ionela Hadârca a postat o imagine în care este surprinsă metoda învechită folosită de medici ca suport pentru perfuzie cu picior de oțel, transmite Știri.md.

„Prietena mea e internată cu copilul în spital (Ignatenco). Îmi trimite imaginea asta.
Eu am fost responsabilă de plățile salariale în câteva proiecte. Da, noi știm fiecare cât transferăm lunar pentru medicină și cum, în caz de nevoie, nimeni niciodată nu iese dintr-un spital fără ca să achite totul personal, de la bahile până la vată. 
Ani de zile de atunci nu pot înțelege - UNDE SE SCURG TOȚI BANII ĂȘTIA?

De ce când intri la orice oficiu de-al Registrului, parcă intri în Baikonur, dar în spitalele de stat te rogi pentru un plasture.
Bun, toată lumea e împăcată cu sistemul. Moldovenii plătesc, șefii, miniștrii, deputații se cătăie pe ghelice", a scris bloggerița.

Mai mult, aceasta se arată deranjată de "invenția medicilor": " Tu, doctor, care fără 100 euro nu atingi nici o bubă pe bucă (nu-mi povestiți ca nu-i așa, prosto nu-mi povestiți), când intri în camera unui copil și vezi mizeria asta, nu-ți vine să iei din buzunarul tău o prăpădită de perfuzie și să zici: “da fie ea de sănătatea lu mîca Feodosia?", scrie Hadârca.

Spre finalul postării, bloggerița se adresează liderului democrat, Vlad Plahotniuc, dar și altor persoane publice:
"Plaha și kompania, încă nu vi se întoarce de ustrițe în sos de creier de unicorn? Vedeți, că dacă vă apucă Doamne ferește peritonita, pot să nu reușească să vă transporte în Elveția.

Și o să se bălăbănească de asupra voastră o „butîlkă” legată cu tifon răpănos...", a conchis Ionela Hadârca.

Administrația Spitalului Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco s-a autosesizat privind cazul mediatizat recent și va investiga toate circumstanțele.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării