main logo
939

Întrevederea dintre noul rector al USMF și Igor Dodon la Președinție

Starea actuală din cadrul celei mai importante instituții de studii superioare în medicină și farmaceutică din Republica Moldova a fost discutată de către Igor Dodon și noul rector de la USMF, Emil Ceban.

Întrevederea dintre noul rector al USMF și Igor Dodon la PreședințieFoto: presedinte.md

Șeful statului a adus mulțumiri lui Ion Ababii pentru buna activitate pe care a desfășurat-o pe parcursul ultimilor 25 de ani în calitate de rector al universității, el fiind cel care a contribuit semnificativ la consolidarea sistemului de învățământ în domeniul sănătății, dorindu-i succes în activitatea pe care o va desfășura în continuare, transmite Știri.md. 

Igor Dodon l-a încurajat pe domnul Ceban și l-a asigurat de susținere deplină din partea instituției prezidențiale astfel ca USMF să se afirme și de acum încolo ca un mediu academic de excelență, cu standarde academice înalte. 

Președintele țării a menționat faptul că instruirea cadrelor medicale profesionale are o semnificație strategică pentru sistemul sănătății din Republica Moldova de care depinde și calitatea serviciilor medicale din țara noastră.

În finalul întrevederii, Președintele țării a acceptat invitația de a vizita Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în timpul apropiat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării