main logo
911

Într-o curte de bloc din cartierul Poșta Veche a fost amenajat un teren de minifotbal

În curtea de bloc din strada Doina, 104/2 a fost amenajat un teren de minifotbal. Acesta este unul dintre cele cinci terenuri pe care Direcția Generală Locativ-Comunală și Amenajare planifica să le construiască în acest an.

Într-o curte de bloc din cartierul Poșta Veche a fost amenajat un teren

Contactată de IPN, Irina Boțu, comunicator la DGLCA, a declarat că pe parcursul lucrărilor a fost construit fundamentul, a fost amenajat gazonul artificial și s-a instalat gardul de protecție a terenului de fotbal. Spațiul amenajat va putea fi utilizat de toți locuitorii blocurilor din preajmă. Luminile vor fi conectate până la ora 23:00, transmite Știri.md.

Totodată, în prezent se desfășoară lucrări de construcție a terenurilor de minifotbal și pe alte patru adrese: bulevardul Mircea cel Bătrân, 28, strada Alba Iulia, 93, strada Sarmizegetusa, 10 și Șoseaua Muncești, 326.

DGLCA mai efectuează și lucrări de reconstrucție a stadioanelor de fotbal la șapte instituții de învățământ din Chișinău. Este vorba despre liceele: „Universul”, „Alexandru Ioan Cuza”, „Olimp”, „Petru Zadnipru”, precum și despre liceele „George Meniuc”, „Dante Alighieri” și „Alexandr Pușkin”.

Companiile care efectuează lucrările au fost selectate în urma procedurii de licitație. Banii pentru aceste lucrări sunt din bugetul municipal.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării