main logo
5529

Interpreta și bloggerița Instasamka vine la Chișinău

Una dintre cele mai populare și controversate dive de pe internet - Instasamka vine la Chișinău pentru a susține un concert în luna mai. Interpreta va evolua alături de soțul ei, rapperul - Moneyken.

Interpreta și bloggerița Instasamka vine la Chișinău

Concertul va avea loc pe data de 27 mai într-un club din Chișinau. Printre cele mai cunoscute piese ale Dariei sunt "Moneyken Love", "Lipsi Ha", "Juicy", "For Money - Yes", care au obținut milioane de ascultări pe toate platformele digitale, transmite Știri.md.

Prețul unui bilet variază între 399 și 999 lei.

Pe afisha.md puteți găsi informațiile necesare pentru procurarea biletelor și contactare.

Daria Zoteeva, în vârstă de 21 de ani, este cunoscută pe internet sub porecla de „Instasamka”.

Până de curand, tânăra locuia în orașul său natal, Tobolsk și abia ținea pasul cu programul școlar. Apoi a renunțat la școală, s-a mutat la Moscova și a devenit blogger. Cu aproximativ 4 milioane de urmăritori, Daria a obținut un astfel de succes datorită carierei sale de hip-hop, dar într-o măsură mai mare s-a remarcat prin comportamentul ei scandalos, natura sa excentrică și explozivă.

Ea a fost acuzată că a colaborat cu escroci, și-a înșelat subordonații, urmăritorii și că este grosolană cu alți oameni.

Potrivit statisticilor YouTube, tinerii moldoveni preferă să asculte piesele lui Instasamka, fiind printre cele mai audiate de pe platformă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării