300
1
Internauții au donat bani unui azil de câini ca să nu rămână flămânzi
300
1

Un azil de câini din Chișinău a făcut cu ceva timp în urmă un anunț pe rețelele de socializare, prin care au dat de știre că astăzi a fost ultima zi în care câinii au fost hrăniți.

Drept motiv ar servi faptul că din data de 8 mai, pe contul organizației au fost transferați doar 1.300 de lei. Asta ar înseamna că la cei 300 de câini care se află în azil, le revin câte 200 de lei, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Banii care au fost transferați nu sunt suficienți nici pentru ca angajații să fie achitați. Noi nicidecum nu putem să rezistăm în astfel de circumstanțe”, au scris reprezentanții organizației pe rețelele de socializare.

La  scurt timp, la postarea făcută pe Facebook au răspuns zeci de internauți, care au transferat bani pe contul bancar al organizației non-guvernamentale.

„Le mulțumim tuturor celor care au răspuns la apelul nostru. În ultima perioadă noi aproape în fiecare zi fierbem terci. Ne simțim epuizați, avem nevoie de câteva zile ca să revenim și să planificăm ce vom face în continuare. Vă mulțumim că ne-ați oferit o pauză”, au mai scris organizatorii pe pagina de Facebook.

Foto: facebook / Azilul de caini AOVA

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter