main logo
2001

Insultă pentru diasporă, postată pe Facebook de președintele unui raion

Președintele socialist al consiliului raional Edineț, Nicolai Melnic vorbește în termeni ireverențioși la adresa diasporei.

Insultă pentru diasporă, postată pe Facebook de președintele unui raion

Într-o postare pe facebook, alesul local, care este și pălămarul bisericii „Sfântul Mare Mucenic Dumitru, Izvorîtorul de Mir”, din orașul Cupcini susține că moldovenii care muncesc în străinătate, în special electoratul candidatei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, sunt persoane LGBT (lesbiene, gay, bisexuale, transgender și intersex), transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md.

Totodată, Nicolai Melnic sfidează legea și face agitație electorală. Într-o altă postare pe facebook, Melnic îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să voteze la alegerile prezidențiale cu candidatul independent, dar susțin de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon.

Nicolai Melnic a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Raional Edineț în toamna anului trecut, fiind propus de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, formațiune din care face parte. Alesul local a fost surprins de mai multe ori că folosește automobilul de serviciu în scopuri personale.

Acesta se deplasează la și de la muncă cu automobilul de serviciu, o mașină de lux, marca Volkswagen model Passat CC R-LINE, anul fabricației 2016. Valoarea bijuteriei pe patru roți se ridică până la 25 de mii de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării