main logo
991

Institutul de Medicină Urgentă explică starea dezastruoasă a veceurilor

După ce pe rețele de sociale au apărut mai multe imagini video care arată starea dezastruoasă a veceurilor de la Institutul de Medicină Urgentă, instituția vine cu câteva precizări.

Institutul de Medicină Urgentă explică starea dezastruoasă a veceurilorFoto: fb.com

Potrivit administrației, imaginile video sunt făcute în veceul vechi al fostului Departament de Medicină Urgentă, care a fost închis odată cu transferul Departamentului de Medicină Urgentă într-o altă locație, transmite Știri.md

"Veceul vechi din imagini a fost redeschis pentru o perioadă scurtă de timp, în vederea realizării unor lucrări tehnice în noul veceu (instalarea unui lavoar suplimentar, a dozatoarelor pentru săpun lichid, a oglinzilor etc.). Astăzi, 9 iulie, lucrările tehnice au fost finalizate și veceul nou pentru vizitatori va fi redeschis. Cerem scuze vizitatorilor pentru incomodități, inclusiv doamnei care a plasat materialul video pe Internet", se arată într-un comunicat.

Instituția a ținut de asemenea să menționeze că "conform planului de acțiuni al instituției, spațiile unde anterior a fost amplasat Departamentul de Medicină Urgentă, vor fi renovate capital începând cu trimestrul IV, anul 2019".

Știri.md amintește că imaginile cu mizeria care poate fi găsită în toaletele de la spitalul respectiv au fost filmate de o pacientă și distribuite pe o rețea de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării