main logo
2132

Înregistrarea cu escrocul care folosește numele Moldovagaz, publicată

Directorul Moldovagaz, Vadim Cheban, a publicat astăzi un fragment dintr-o înregistrare a unei convorbiri telefonice cu un escroc care, în numele companiei, a atras oamenii într-o piramidă financiară.

Înregistrarea cu escrocul care folosește numele Moldovagaz, publicatăColaj: știri.md

Escrocul propune să se investească într-un „program de microinvestiții” inexistent de la „Moldovagaz” și să câștige din resursele naturale ale Moldovei, transmite Știri.md.

Șeful „Moldovagaz” scrie că escrocii au acționat cât se poate de simplu, dar asertiv: au folosit cu încredere termenii „analist financiar”, broker, „Banca Națională”, câștigând astfel încrederea cetățenilor de rând.

În fragmentul publicat al unei conversații telefonice, escrocul poate fi auzit cerând mai întâi să investească puțin, plătind doar 300 de dolari pentru a „testa sistemul”.

În același timp, escrocul se concentrează activ pe situația dificilă din industria mondială a gazelor.

„Escrocii vă împing pur și simplu să vă transferați banii către ei. Cunoașterea superficială a realităților moldovenești îi permite „operatorului” să poarte prostii sincere despre interacțiunea SA Moldovagaz cu PJSC Gazprom, Guvernul Republicii Moldova și Uniunea Europeană”, scrie Cheban.

Directorul „Moldovagaz” i-a îndemnat încă o dată pe locuitorii Moldovei să fie vigilenți să nu fie păcăliți de escroci.

SA „Moldovagaz” nu este angajată în tranzacții de brokeraj/microcreditare, subliniază directorul companiei de gaze.

Știri.md amintește că sigla S.A Moldovagaz este folosită ilegal de persoane necunoscute.

Directorul general al companiei "Moldovagaz", Vadim Ceban, denunță o escrocherie cu utilizarea imaginii și numelui lui, precum și a siglei Moldovagaz, pentru a cere oamenilor să investească bani în proiecte false.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării