main logo
458

Inna, 10 videoclipuri filmate în 7 zile pentru piesele de pe albumul YO

INNA lansează albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana”.

Inna, 10 videoclipuri filmate în 7 zile pentru piesele de pe albumul YOFoto: genius.com

„YO” include 11 piese, iar artista prezintă fanilor astăzi ”Te Vas”, ”Fuego” și ”Gitana”, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Puțini știu însă povestea din spatele acestor videoclipuri. Pentru că programul Innei este foarte încărcat și pentru că artista și-a dorit ca fiecare piesă de pe album să beneficieze de un videoclip, ea a filmat 10 videoclipuri în doar 7 zile, un adevărat record. 

Inna a lucrat împreună cu NGM Creative (Alexandru Mureșan – DoP și Bogdan Păun – regizor) și Loops Production pentru toate videoclipurile de pe „YO” și este foarte încântată de rezultatul obținut. 

Până acum piesele lansate de pe acest album au fost extrem de bine primite, ba chiar single-ul anterior, „Tu Manera”, este inclus pe coloana sonoră a serialului ”Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria. 

Inna a susținut până acum 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.6 milioane de fani pe Instagram. 

De curând, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal și peste 5 milioane de abonați. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării