main logo
771

Îndemnul ministrei pentru cetățeni: Sănătatea trebuie să fie prioritate

Chiar dacă starea de urgență în R. Moldova a fost încheiată pe 15 mai, Viorica Dumbrăveanu îndeamnă cetățenii să respecte măsurile recomandate de specialiști.

Îndemnul ministrei pentru cetățeni: Sănătatea trebuie să fie prioritateFoto: știri.md

În cadrul conferinței organizate în această dimineață, ministra Sănătății a amintit încă o dată despre efortul pe care îl depun medicii pentru a vindeca bolnavii de COVID-19 și a subliniat faptul că actualmente țara se confruntă cu realități mai dure, decât de la începutul epidemiei, transmite Știri.md.

”Astăzi ne confruntăm cu totul alte realități decât cele existente până la declanșarea stării de urgență. Sănătatea trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Lucrătorii medicali au lucrat și lucrează în continuare până la extenuare, cu dedicație și unica valoare pe care o au este cea de a salva vieți. Vă îndemn să respectați măsurile recomandate de specialiști”, a menționat Viorica Dumbrăveanu.

Menționăm că actualmente în R. Moldova avem înregistrate 6.704 de cazuri de COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate deja 234 decese din cauza COVID-19.

Știri.md amintește că de pe 16 mai și până pe 30 iunie, în R. Moldova este declarată stare de urgență de sănătate publică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării