main logo
1357

Incidentul cu țeava spartă: Zeci de case și instituții, fără agent termic

60 de blocuri locative și mai multe grădinițe, școli, instituții medicale, dar și agenți economici au rămas fără apă caldă și căldură.

Incidentul cu țeava spartă: Zeci de case și școli, fără agent termic

Asta după ce o țeavă cu apă fierbinte s-a spart într-o subterană din zona Circului, transmite Știri.md.

Termoelectrica a venit cu o reacție în acest sens: ”Echipele de intervenție ale Termoelectrica sunt implicate în lichidarea unei avarii pe conducta termică, diametrul nominal 500 mm, din bulevardul Renașterii, 3.

Pe perioada desfășurării lucrărilor de lichidare a deranjamentului vor fi în deconectare 96 de edificii din perimetrul străzilor Andrei Doga, Florica Niță, Calea Orheiului, Ceucari, Andrei Lupan, Doina, Gheorghe Madan.

Estimativ, lucrările urmează a fi finalizate pe parcursul zilei de astăzi.

Astfel, în deconectare vor fi: 60 de blocuri locative, cinci grădinițe, opt școli, patru instituții medicale, nouă case particulare, cinci agenți economici.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și depunem efort maxim pentru restabilirea alimentării cu energie termică a consumatorilor deconectați”.

Contactată de Știri.md, purtătoarea de cuvânt de la Termoelectrica, Elena Junghina, ne-a spus că deocamdată nu este clar, iar muncitorii urmează să stabilească toate cauzele.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării