main logo
1707

Incident la frontieră: Un bărbat care se simțea rău, agresiv cu medicii

Un bărbat, presupus a fi beat, a început să se simtă rău și și-a pierdut cunoștința în timpul traversării frontierei. În timp ce medicii îi acordau ajutorul necesar, individul a devenit agresiv.

Incident la frontieră: Un bărbat care se simțea rău, agresiv cu mediciiFoto: Poliția de Frontieră

Incidentul s-a produs aseară, în jurul orei 21:40, la punctul de trecere a frontierei Ocnița, transmite Știri.md.

În timp ce bărbatul era supus controlului la ieșirea din țară, polițiștii de frontieră au simțit miros puternic de alcool, iar persoana a început să se simtă rău și a căzut inconștient. 

„Imediat a fost solicitat un echipaj de ambulanță prin apel la 112, care a acordat îngrijiri medicale de urgență. Din păcate, bărbatul a avut un comportament agresiv și a folosit un limbaj nepotrivit față de echipa medicală”, notează Poliția de Frontieră.

Astfel, la fața locului au fost chemați angajații Inspectoratului de Poliție Ocnița pentru a investiga situația. 

Ofițerul de presă al IP Ocnița, Svetlana Talpă, ne-a spus că nici medicii, nici polițiștii de frontieră nu au depus plângeri, însă oamenii legii vor investiga incidentul.

„Polițiștii din Ocnița au gestionat recent un incident la punctul de trecere a frontierei Ocnița, unde unui bărbat de 29 de ani din orașul Otaci, aflat în stare de ebrietate, i-a fost solicitată asistență medicală. În timpul intervenției echipei de Asistență Medicală Urgentă, bărbatul a agresat verbal personalul medical.

Deși nici medicii, nici polițiștii de frontieră nu au depus plângeri formale împotriva agresorului, autoritățile continuă să investigheze incidentul. Poliția întreprinde măsuri pentru stabilirea și documentarea tuturor circumstanțelor, urmând să fie luată o decizie legală conform prevederilor legislației în vigoare”, ne-a spus Svetlana Talpă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării