main logo
20203

Incendiul din Orhei. Răsturnare de situație: Cei 2 frați au fost uciși

Un grav incendiu s-a produs ieri, 9 martie, în localitatea Bolohani din raionul Orhei.

Incendiul din Orhei. Răsturnare de situație: Cei 2 frați au fost uciși

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, ne-a spus că pompierii au fost alertați la ora 04:25.

"Pompierii imediat s-au deplasat la adresa indicată, unde au stabilit că casă este inundată cu fum și într-o odaie ard bunurile. La 04:48 pompierii au localizat incendiul. Deoarece din informația preliminară se știa că în casa s-ar afla persoane, pompierii echipați corespunzător au intrat în casă și în una din odăi au găsit 2 bărbați cu semne de viață, fără urme de arsuri", a menționat Liliana Pușcașu.

Potrivit sursei citate, bărbații aveau pe corp plăgi tăiate.

"Persoanele au fost evacuate și transportate la Spitalul raional Orhei, unde în urma leziunilor primite au decedat", a mai spus Pușcașu.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, ne-a spus că bărbații care au decedat sunt doi frați cu vârstele de 58 și 52 de ani, ambii domiciliați în satul Bolohani, raionul Orhei.

"Din informațiile oferite la etapa inițială de către medici, pe suprafața corpurilor ambilor bărbați sunt prezente mai multe vătămări corporale sub formă de plăgi în regiunea capului, fracturi ale brațelor și picioarelor. La moment cauza decesului încă nu este stabilită cu certitudine. Medicul legist urmează să se expună", a precizat Elena Băetrău.

În rezultatul măsurilor speciale de investigații polițiștii au stabilit doi suspecți pe cazul dat, aceștia fiind doi tineri cu vârstele de 20 și 16 ani.

În cadrul audierilor tinerii și-au recunoscut în totalitate vinovăția. Aceștia sunt cercetați penal pentru omor.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării