main logo
6945

Incendiu la Anenii Noi: Un disco-bar, cuprins de flăcări

Un incendiu s-a produs în acest weekend la Anenii Noi. O încăpere de tip disco-bar a fost cuprinsă de flăcări și, drept urmare, mai multe bunuri au ars.

Incendiu la Anenii Noi: Un disco-bar, cuprins de flăcăriFoto: Captură de ecran

În imaginile expediate în adresa redacției Știri.md prin intermediul opțiunii Adaugă o știre putem observa o clădire care este cuprinsă în totalitate de flăcări.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcasu, ne-a declarat că incendiul s-a produs în amiaza zilei de 26 mai curent, în satul Speia din raionul Anenii Noi. La fața locului au intervenit cinci echipaje de pompieri, care au stabilit că flăcările au izbucnit în interiorul unei construcții din lemn. Focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interior, dar și acoperișul unui fost disco-bar cu suprafața totală de 1.200 de metri pătrați.

În timpul intervenției, pompierii au evacuat din interiorul clădirii o butelie de tip propan-butan, evitând producerea unei eventuale explozii. În urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus 50% din acoperișul construcției și mai multe bunuri materiale pe o suprafață de 450 de metri pătrați.

Video: TikTok/vanciuvanciu

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării