main logo
2322

Incendiu la Anenii Noi: Două autovehicule au ars complet

Un incendiu s-a produs în dimineața zilei de 13 martie în satul Maximovca din raionul Anenii Noi. Două autovehicule au fost cuprinse de flăcări.

Incendiu la Anenii Noi: Două autovehicule au ars completFoto: Telegram/Igsualmai/Colaj: Știri.md

Potrivit IGSU, în dimineața zilei de 13 martie, pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins două autovehicule în satul Maximovca din raionul Anenii Noi, transmite Știri.md

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 04:08. Astfel, pentru lichidarea flăcărilor, la fața locului a intervenit o echipă de pompieri care a stabilit că focul a afectat automobilele de model Mercedes Sprinter și Volkswagen Sharan, parcate pe teritoriul unei întreprinderi. Arderea a fost lichidată complet la ora 06:54. 

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus în totalitate autovehiculele și mai multe materiale de construcții din interiorul automobilului Mercedes Sprinter.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști. 

Conform datelor statistice oferite de IGSU, de la începutul anului 2024, pompierii au intervenit la lichidarea a 42 de incendii asupra autovehiculelor.

Foto: Telegram/Igsualmai

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării