main logo
2600

Incendii în mai multe localități din Moldova: Trei persoane au murit

Trei bărbați au decedat, iar o femeie a ajuns la spital după ce locuințele lor au fost cuprinse de flăcări. Cazurile au fost înregistrate în diferite localități ale R. Moldova, în weekend.

Incendii în mai multe localități din Moldova: Trei persoane au muritImagine simbol

Primul caz s-a produs la data de 27 ianuarie, în jurul orei 13:14, în orașul Florești. O femeie în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări, transmite Știri.md cu referire la pulsmedia.md.

Focul a reușit să distrugă mai multe bunuri materiale din locuință, dar și să-i provoace proprietarei acesteia arsuri de gradul doi pe mâini. Incendiul a fost stins de către locatarii blocului până la sosirea pompierilor. Femeia a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Al doilea caz a avut loc în aceeași zi, câteva minute mai târziu, în localitatea Gribova din raionul Drochia. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 33 de ani a fost găsit într-o locuință în care a izbucnit un incendiu ce s-a autostins.

Totodată, duminică, 28 ianuarie, în jurul orei 13:30, în localitatea Gangura din raionul Ialoveni, locuința unui bărbat în vârstă de 65 de ani a fost cuprinsă de flăcări. Acesta a fost depistat zăcând la pământ. 

Tot în aceeași zi, în jurul orei 18:56, în localitatea Costești din același raion, cadavrul unui bărbat de 70 de ani a fost găsit zăcând fără suflare în propria locuință. Se presupune că acesta ar fi decedat după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la o sobă defectă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării