main logo
279

Încă un lot de echipamente medicale și de protecție a ajuns la Poliția de Frontieră

Poliția de Frontieră a primit ultimul lot de echipamente speciale din partea Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la Chișinău.

Încă un lot de echipamente medicale a ajuns la Poliția de Frontieră

Ceremonia de donare oficială a echipamentului a avut loc astăzi, 28 ianuarie, transmite Știri.md.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul Poliției de Frontieră, cu participarea conducerii IGPF și a Excelențelor instituțiilor diplomatice.

Potrivit unui comunicat emis presei, donația de astăzi este ultima transă din cadrul proiectului „Consolidarea răspunsului național al Republicii Moldova la criza COVID-19” oferit Poliției de Frontieră. Valoarea totală a întregii donații a fost de 78 mii de euro.

În cadrul ceremoniei participanții și-au exprimat susținerea și aprecierea reciprocă făță de atitudinea și implicarea în prevenirea răspândirii noului virus. 

Această cooperare își propune consolidarea relațiilor bilaterale, îmbunătățirea capacităților Poliției de Frontieră de a asigura controlul și gestionarea cazurilor de infecție prin punctele de trecere a frontierei, cât și susținerea angajaților aflați la linia de control.

Pentru Poliția de Frontieră, proiectul dat constituie un suport incontestabil în îmbunătățirea capacităților instituționale, asigurarea managementului controlului prevenirii infecțiilor prin optimizarea accesului la echipamentele individuale de protecție (EPP), consumabilele non-medicale, echipamentele de detectare a febrei, precum și la dispozitivele medicale relevante pentru salvarea vieții împotriva infecției COVID-19.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării