main logo
5333

Încă un automobil, spulberat de un camion: Șoferul mașinii a murit

Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Cinișeuți, raionul Rezina, iar din nefericire, șoferul, care se afla la volanul automobilului Volvo, a murit.

Încă un automobil, spulberat de un camion: Șoferul mașinii a muritFoto: știri.md

În această seară, în jurul orei 18:38, polițiștii din Rezina au fost alertați de un bărbat, precum că în preajma satului Cinișeuți, raionul Rezina, a avut loc un accident rutier cu implicarea a 2 unități de transport, transmite Știri.md.

La fața locului, polițiștii au stabilit că la ora 18:30, un bărbat de 56 de ani, conducea unitatea de transport de marca Volvo.

Automobilul se deplasa din direcția satului Cinișeuți, raionul Rezina, a ignorat cerințele unui indicator.

Deplasându-se pe un drum secundar, nu s-a asigurat și nu a cedat trecerea, iar ca urmare a fost tamponat lateral de către un camion de mare tonaj care tracta o remorcă.

Camionul se deplasa regulamentar pe un drum cu prioritate.

Până la sosirea ambulanței conducătorul automobilului de model Volvo a decedat în urma traumelor primite.

Conducătorul autocamionului a fost supus testării alcoolscopice. Rezultatul final a fost de 0.00mg/l, iar la persoana decedată se va preleva proba biologică.

Știri.md amintește că tot în această seară un tânăr de 30 de ani a murit, iar un tânăr a fost grav rănit, după ce un automobil de marca Dacia Logan a fost spulberat de un camion.

Foto: t.me/Ungureanu112

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării