main logo
1476

Încă un angajat medical din R. Moldova a pierdut lupta cu COVID-19

Încă un felcer din R. Moldova a pierdut lupta cu virusul ucigaș.

Încă un angajat medical din R. Moldova a pierdut lupta cu COVID-19colaj: știri.md

Despre ceasta au anunțat angajații Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, transmite Știri.md.

"În memoria regretatei noastre colege de la SAMU Hâncești, PAMU Cărpineni.

Colaboratorii IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a felcerului Mangîr Elena.

Aducem un ultim omagiu dragei noastre colege, care s-a stins din viață la data de 9 august 2020. Mangîr Elena s-a născut la 17 octombrie 1962. Din anul 1997, doamna Elena a activat la Serviciul de Urgență, consacrându-și întreaga viață sănătății oamenilor.

A lucrat în calitate de felcer la PAMU Cărpineni în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Hâncești. Ea a fost un exemplu de virtute și de onestitate, un reper de moralitate și un model demn de urmat pentru toți colegii.

În memoria noastră doamna Elena Mangîr va rămâne mereu un om cu suflet mare, de o rară înțelepciune, un adevărat profesionist și o adevărată familistă.

Să îi fie drumul plin de lumină! Dumnezeu să o odihnească în pace!", anunță reprezentanții Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării