main logo
1366

Încă un accident cu motocicleta în Capitală. Șoferul, la spital

Al cincilea accident cu implicarea unei motociclete a avut loc ieri, 6 mai. Acesta s-a produs chiar în centrul Capitalei pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt.

Încă un accident cu motocicleta în Capitală. Șoferul, la spital

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de presă Natalia Stati.

Potrivit sursei citate, apelul la 112 a survenit la ora 23:10. Imediat la fața locului s-au deplasat oamenii legii.

Preliminar polițiștii au stabilit că sunt implicate un automobil de model Dacia Logan condus de un șofer de 71 ani și o motocicletă de model Suzuki Skyvaw condusă de un tânăr de 28 ani.

În urma impactului a avut de pătimit motociclistul care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și care din șoferi se face vinovat.

Amintim că ieri au mai avut loc și alte accidente cu implicarea motocicletelor. Cel mai recent s-a produs la Ceadîr-Lunga, unde un copil de opt ani a fost tamponat grav de un motociclist. Copilul se află în reanimare.

Anterior au fost alte două, unul dintre ele a avut loc pe Șoseaua Muncești din Capitală. Ca urmare două persoane au fost transportate la spital. Al doilea caz a avut loc la Soroca, unde o persoană a fost internată în stare gravă.

Totodată, la un pas de accident, ieri, 6 mai a fost și un alt motociclist care nu a oferit prioritate la un sens giratoriu din Capitală.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării