3495
0
Încă o televiziune din Moldova își sistează activitatea
3495
0

Încă o televiziune își sistează activitatea: 31 august 2019 este data limită până la care va activa Televiziunea Nordului (TVN) din Bălți, care s-a lansat pe piață în aprilie 2018.

Aceasta a fost decizia fondatorului, a confirmat pentru Media-azi directoarea postului Viorica Bugulean, transmite Știri.md.

Viorica Bugulean a precizat pentru Media-azi.md că decizia fondatorului a luat-o prin surprindere. „Este o decizie ca a unui om de afaceri, pe care a luat-o recent. Nu ne va mai finanța”, a adăugat Bugulean.

Administratoarea urmează să anunțe Consiliul Audiovizualului despre întreruperea activității postului.

Reporterul portalului Nordnews.md, care, la fel, relatează despre evenimentele din nordul țării, Dumitru Pelin, comenta acest caz pe Facebook: „TV NORD își sistează activitatea, dar cât de frumos au început! Succes colegi”, a scris Pelin.

De menționat, că TVN a obținut licența pe 24 aprilie 2018 și s-a poziționat ca televiziune cu un format generalist, care își propunea să acopere în buletinele de știri evenimentele din 11 raioane din regiunea de nord a țării

Agentul economic care deține drepturile de licență asupra TVN este Compania NORD TV. Datele Camerei Înregistrării de Stat arată că fondatorul acesteia este Eugeniu Muntean cu o cotă de participare 100%, iar administratorul - Viorica Bugulean.

Menționăm că, recent, și stația locală Canal 2 Nisporeni și-a sistat activitatea.

Citește și
article image
Activitatea de pe Facebook poate divulga detalii ascunse...
0
382
article image
Unul dintre canalele TV ale lui Plahotniuc și-a sistat...
0
2329
article image
Atenție: Locuitorii care vor rămâne fără gaz timp de 5 zile
0
2492
article image
Când va fi reluată activitatea grupului de lucru pentru...
0
87