main logo
3143

Inaugurarea WC-ului din Hiliuți, ironizată de băieții de la Banca de Bancuri

După ce inaugurarea cu „fast” a grupului sanitar din gimnaziul localității Hiliuți, raionul Râșcani, a ajuns subiect de discuție în presă, băieții de la Banca de Bancuri au decis să facă haz de necaz pe seama acestei situații.

Inaugurarea WC-ului din Hiliuți, ironizată de Banca de BancuriFoto: captură video

Aceștia au filmat un filmuleț în care îi ironizează pe președintele raionului Râșcani, primarul satului Hiliuți și un deputat PSRM care au participat la inaugurarea toaletei, transmite Știri.md

Mai mult, în scenă apar și 2 minori care țin o panglică roșie pentru a fi tăiată de autorități. 

„Avem acest punct sanitar…TL – toaletă. Este modernă, multifuncțională. Avem zonă de WIFI, avem simbol „deschide ușa”, iar accesul fără mască este interzis”, a spus unul dintre actori.

La finalul scenei, băieții de la Banca de Bancuri au avut și o șampanie pentru a sărbători deschiderea cu fast a toaletei.

Știri.md amintește că joi, 17 septembrie, o fotografie apărută pe internet a stârnit un val de critici din partea mai multor internauți.

În imagini apare deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco, președintele de raion, primarul satului Hiliuți și directoarea școlii care taie o panglică roșie, ținută de doi elevi în WC-ul gimnaziului din localitate. 

Filmulețul ironic realizată de Banca de Bancuri ăl puteți vedea mai jos:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării