main logo
493

În patru sectoare din Capitală se vor desfășura târguri pascale

De luni, 22 aprilie, și până pe 7 mai, în sectoarele capitalei vor fi organizate târguri pascale.

În patru sectoare din Capitală se vor desfășura târguri pascale

Pretura sectorul Centru informează, într-un comunicat de presă, că este permisă organizarea târgurilor pe Șoseaua Hâncești, 58, str. Academiei, 7, str. Ismail, 84, bd. D. Cantemir, 5 și str. M. Varlaam, 63, transmite Știri.md cu referire la Ipn.md.

Pretura Sectorului Râșcani a autorizat organizarea târgurilor pascale pe str. B. Voievod, 1/1, str. B. Voievod colț cu str. Kiev, bd. Moscova, 9 și 18, str. A. Doga, 35, str. Calea Moșilor, 2/1, str. N. Dimo, 17/1, str. Calea Orheiului, 105/1 și str. Doina, 203.

În sectorul Buiucani, ca și în anii precedenți, târg pascal va fi deschis doar pe str. Calea Ieşilor, 2. Pe o singură adresă va fi organizat târgul și în sectorul Ciocana, pe str. Mircea cel Bătrân, colț cu Alecu Russo, vizavi de magazinul Green Hills.

Pretura sectorului Botanica nu a stabilit deocamdată adresele și așteaptă o dispoziție a primarului interimar în acest sens, a declarat pentru Ipn Iurie Goţuleac, şef de secție la pretură.

Pentru a participa la târgurile pascale, agenții economici trebuie să obțină autorizație de la preturi. Taxă de participare nu este percepută.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării