main logo
757

În Moldova s-a desfășurat cea de-a patra ediție a festivalului FOSFOR

În sfârșit a avut loc mult așteptatul eveniment de muzică electronică din Moldova – cea de-a patra ediție a festivalului FOSFOR. Pe 30 iunie pe teritoriul GOODZONE, au evoluat 14 artiști din Moldova și Europa.

Festivalul a început la ora 18.00 și a durat până la ora 5.00 dimineața, fără a permite oaspeților să se plictisească. 11 ore de muzica continuă, un program bine pus la punct, dansatori energici, kilowați de lumină un sunet puternic și calitativ, precum și o scenă luminoasă, și-au făcut efectul, transformând festivalul într-un un adevărat show spectaculos pentru amatorii de dans.

Pe scena festivalului au evoluat DJ-ii moldoveni: DJ Nad, Vzorov, Markus Lawyer și grupul Icecream, Kovalenсo Gennadi, Antony Waldhorn, FLADE, Dj WAYR și Stereofly. Și-au mixat seturile și Dj Sunny Fish si Stiven Rain, care au câștigat concursul de pe pagina oficială FOSFOR de pe Facebook. În calitate de headlineri ai festivalului din anul acesta au evoluat DJ-i internaționali: Bang la Decks (Grecia) și Apashe (Belgia / Canada).

Festivalul FOSFOR se organizează anual și adună un număr imens de fani ai muzicii electronice. Organizatorii festivalului FOSFOR au fost compania Simpals, portalul de informații și divertisment - Afisha.md, cel mai popular panou de anunțuri gratuite 999.md, precum și Media Show Grup și MS-Prod.

Exprimăm recunoștința față de partenerii: 

Victoriabank SA, care a devenit partenerul VIP Zone.

- Marca comercială Red Bull, care a înaripat festivalul și a dăruit publicului  o nouă încărcătură de energie.

- Compania Enter, care știe ce înseamnă sunet de calitate. 

- Marca comercială Letto, cu care a fost de două ori mai vesel.

- Marca comercială Becks, pentru potolirea setei și pentru impresiile noi.

Le mulțumim și partenerilor: VITAMezeliniSandraZERNOFFPringles și MarettiMoldcellManuel Caffe și VersaillesBlack and White BalletDinamitKreyonitaxi.

De asemenea, mulțumim partenerilor media: Point.md, Știri.md, Kiss FM, TVR Moldova, Agora, Новое Радио, Zona M, Одноклассники, Gismeteo.ro, Radio Studentus, Diez, Megogo, ea.md, Zugo.

În deosebi, adresăm mulțumiri carabinierilor, reprezentanților Inspectoratului Național de Patrulare și  agenției de pază  Prosecutor pentru suportul acordat în menținerea ordinii publice la eveniment. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării