main logo
1641

În loc să fie plătit, șoferul unui taxi a fost bătut de clienți

Polițiștii de frontieră au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui șofer de taxi, care avea fața însângerată și prezenta anumite leziuni corporale. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, 3 ianuarie curent.

În loc să fie plătit, șoferul unui taxi a fost bătut de cliențiFoto: punctul.md

O patrulă a Sectorului Poliției de Frontieră Valea Mare, în timp ce-și desfășura misiunea de serviciu în dreptul localității Costuleni, raionul Ungheni, a fost oprită de un bărbat care a solicitat ajutor, transmite Știri.md cu referire la punctul.md.

Imediat colegii au apelat serviciul unic de urgență 112. Între timp, polițiștii de frontieră i-au oferit apă și l-au ajutat să-și spele rănile de pe față.

Din primele discuții, colegii noștri au aflat că șoferul de taxi a transportat cinci pasageri de la Chișinău până la Costuleni, iar la destinație, în loc să achite călătoria, aceștia i-au aplicat mai multe lovituri.

La fața locului s-a prezentat polițistul de sector, care a preluat taximetristul și l-a transportat la Spitalul Raional din Ungheni pentru îngrijiri medicale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării