110
0
În Capitală va fi prezentat spectacolul Storcătorul de fructe
110
0

La Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc mâine, 23 aprilie, la ora 18.30, spectacolul ”Storcătorul de fructe” de Ilia Cilaki, în regia lui Vitalie Drucec.

Potrivit organizatorilor, „Storcătorul de fructe” este un spectacol tragi-comic despre criza comunicării dintre oameni apropiaţi, care îşi vorbesc, dar nu se pot face auziţi; o montare ce doreşte a ne spune cât de simplu e, de fapt, secretul armoniei în familie – să iubeşti şi să înţelegi! „Storcătorul de fructe” este prima piesă a dramaturgului Ilia Cilaki montată pe o scenă din Republica Moldova, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md.

În aceeași zi, la ora 18.00, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” va fi jucat spectacolul ”451 grade Fahrenheit” de Ray Bradbury, iar la 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”COCO Chanel – Oglinzi”, realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux.

Miercuri, 24 aprilie, la ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul „Amorul dănţuie şi feste joacă”. 

Joi, 25 aprilie, la ora 18.00, la Teatrul ”Luceafărul” va avea loc spectacolul ”Testamentul” de Gheorghe Urschi, la Teatrul Național ”M. Eminescu” – spectacolul ”Casa Zoikăi” după M. Bulgakov, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – spectacolul ”Nabucco”, operă în patru acte de Giuseppe Verdi, iar la ora 18.30, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Fără frâne”, proiect moldo-rus de Evghenii Latii, Iurie Muzâca și Vladislav Romanov și la 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Gardenia” de Elizbeta Chowaniec.

img19003207

Citește și
article image
Deținuții unui penitenciar au jucat un spectacol cu...
0
98
article image
Reuniunea Teatrelor Naționale, deschisă la Chișinău cu...
0
70
article image
Un spectacol inedit, adus din Berlin, se joacă la Chișinău
0
151
article image
Mai mulți deținuți au jucat într-un spectacol de Gheorghe...
0
307