main logo
308

În Capitală va avea loc cea de-a patra ediție a școlii de primăvară

La Chişinău are loc ediţia a patra a şcolii de primăvară „A 10-a aniversare a Parteneriatului Estic: Rezultate şi Perspective”.

În Capitală va avea loc cea de-a patra ediție a școlii de primăvară

Evenimentul este desfăşurat de către Institutul pentru Politici şi Reforme Europene (IPRE), transmite Știri.md cu referire la Infotag.md.

Timp de trei zile, 35 de tineri din Moldova, Ucraina şi Georgia participă la o serie de instruiri, dezbateri şi sesiuni de informare cu experţi naţionali, politicieni şi diplomaţi. 

Vineri, la finele şcolii, va fi adoptată o declaraţie privind evaluarea rezultatelor-cheie şi a propunerilor pentru viitorul Parteneriatului Estic după anul 2020.

Şcoala este organizată de IPRE în parteneriat cu Platforma Naţională din Republica Moldova a Forumului Societăţii Civile al Parteneriatului Estic cu susţinerea Fundaţiei Konrad Adenauer.

Infotag precizează: Parteneriatul Estic a fost creat în 20019 la iniţiativa Poloniei şi Suediei pentru dezvoltarea relaţiilor de integrare a Uniunii Europene cu şase ţări din fosta URSS: Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Moldova şi Ucraina.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării