main logo
2284

Imperiul familiei Răducan: Afaceri de milioane, case și vilă în pădure

O viață lucrată la stat. Mulți dintre dvs știți ce înseamnă asta. Fie voi, fie părinții voștri și-au dedicat câte 20-40 de ani din viață muncii la stat. Au reușit să adune bani de un apartament sau căsuță, poate o mașină și cam atât.

Imperiul familiei Răducan: Afaceri de milioane, case și vilă în pădure

Bugetarul despre care vă vom povesti astăzi a lucrat la stat aproape 30 de ani, a devenit între timp multimilionar, latifundiar, cu afaceri în domeniul imobiliar, extracției de nisip și chiar producere de biscuiți. Faceți cunoștință cu Marcel Răducan, directorul Consiliului Concurenței, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Pe lângă multiplele afaceri, Răducan are și o mulțime de imobile. Acesta are o casă care are o valoare cadastrală de 2 milioane de lei și abia în 2017 a fost indicată în declarația de avere a lui Marcel Răducan ca fiind luată în comodat.

Familia Răducan a mai construit o casă cu două etaje în pădure, în apropiere de capitală, în extravilanul satului Ruseștii Noi din Ialoveni. 

Marcel Răducan a refuzat să ofere un interviu, a cerut să-i trimitem întrebările în scris, iar ulterior ne-a anunțat printr-un mesaj că nu vrea să comenteze nimic despre afacerile și proprietățile familiei sale:

„Având dovezi certe că postul dvs de televiziune pregătește un material tendențios, denigrator, manipulator și motivat politic, am dreptul să consider inutilă participarea la acest spectacol de prost gust, care nu are nimic în comun cu informarea obiectivă a publicului. Indiferent de răspunsurile pe care le-aș oferi la întrebări, oricum veți rupe din context cu scopul de a manipula opinia publică. Am toate motivele să mă abțin de la oferirea răspunsurilor și îmi rezerv dreptul de a veni public cu o reacție ulterioară, dar și dreptul la alte acțiuni legale, după ce veți difuza pretinsa investigație”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării