main logo
13941

Imagini revoltătoare: Niște tineri au atacat călătorii unui troleibuz

Un grup de tineri cu un comportament agresiv au atacat un cuplu după ce au observat că sunt filmați în timpul unei călătorii cu troleibuzul.

Imagini revoltătoare: Niște tineri au atacat călătorii unui troleibuzColaj: știri.md

Totul s-a întâmplat în troleibuzul de pe ruta nr. 35, transmite Știri.md.

Din spusele femeii agresate, ea și soțul acesteia călătoreau cu troleibuzul când la un moment dat un grup de tineri cu vârstele între 17 și 25 de ani au început să strige și să vorbească cu cuvinte necenzurate.

La observațiile călătorilor și taxatoarei grupul de tineri nu reacționau. Aceștia continuau să strige și să lovească în mobilierul din transportul public.

Una dintre pasagere a decis să filmeze „faptele” tinerilor, iar după ce unul a observat că femeia îi filmează, furia tinerilor nu a avut margine.

„Ei au ieșit cu noi la stație, s-au apropiat de noi și ne-au înconjurat. Au început să vorbească cu voci ridicate. Am încercat să-i conving că nu-i filmam pe ei, dar ei au început să ne îmbrâncească. L-au împins pe soțul meu pe carosabil, l-au lovit și au încercat să-mi i-a telefonul. Soțul meu, ie-a stropit cu spray cu piper după care am încercat să fugim, dar unul dintre ei m-a prins și m-a doborât, eu am căzut și m-am rănit”, se arată în mesajul fameiei.

După incident cuplul a mers la Poliție și au depus o plângere. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele și să identifice tinerii agresivi.

La scurt timp, reprezentanții Regiei Transport Electric Chișinău au venit cu o reacție în acest sens. 

„În unitatea de transport se aflau circa 20 de pasageri. Călătorii, care manifestau un comportament neadecvat, au fost atenționați și îndemnați de către personalul liniar să înceteze conduita lor sau să părăsească vehiculul. Aceștia, la scurt timp, au părăsit unitatea de transport”, a declarat purtătorul de cuvânt al RTEC, Felicia Rusu. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării