main logo
17945

Imagini emționante postate de soția bărbatului ucis în fața unui club

La câteva zile de când a fost petrecut pe ultimul drum, soția bărbatului de 30 de ani, care a murit la spital, după ce a fost snopit în bătaie în fața unui club de noapte din Capitală, a postat pe Internet câteva poze în care apare alături de el.

Imagini emționante postate de soția bărbatului ucis în fața unui club

Marți, 29 mai, Sergiu a fost petrecut pe ultimul drum, la Orhei, în localitatea să de baștină, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 mai. Atunci, bărbatul de 30 de ani a mers la un club de noapte împreună cu fratele sau și un prieten de-al sau, care este angajat al INP.

După petrecere, s-ar fi iscat o ceartă în față clubului de noapte, iar Sergiu a fost bătut crunt și transportat în comă la spital. După o săptămâna, bărbatul s-a stins la spital.

Ulterior, oamenii legii au reținut doi luptători K1, Mihai Pîrgaru și Aurel Ignat, care ar fi fost implicați în bătaie. Pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile în izolator.

Avocatul lui Ignat susține că sportivul a răspuns la lovituri și că și el a fost internat 4 zile la spital, având mai multe leziuni.

Inițial, poliția a deschis pe acest caz un dosar penal pentru huliganism, și nu pentru omor.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 15 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării