main logo
7399

Imagini emoționante: Cum a fost salvat bebelușul abandonat pe un câmp

Nou-născutul găsit într-un lan de viță-de-vie din satul Cristești, Nisporeni, a fost abandonat de mama lui gol-goluț într-o tufă de mărăcini. Pruncul a fost lăsat pe pământul fierbinte, în bătaia soarelui, ziua în amiaza mare.

Imagini emoționante: Cum a fost salvat bebelușul abandonat pe un câmpFoto: unsplash.com

Momentul emoționant în care localnicii aflați în câmp la lucru îl scot pe micuț de printre spini și buruieni a fost filmat de o femeie, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

Imaginile cu puternic impact emoțional i-au șocat pe oamenii care munceau pe deal, martori la toată scena. Aceștia au fost nevoiți să curețe mai întâi mărăcinișul pentru a putea ajunge la băiețel ca să-l scoată în siguranță.

Oamenii erau speriați de descoperirea făcută, dar în același timp s-au bucurat că au reușit să-i salveze viața puiului de om. Localnicii au chemat repede în ajutor asistenta medicală din sat și au găsit repede o femeie care să-l alăpteze.

Primii care au auzit scâncetul pruncului au fost doi soți. Ei erau în câmp la lucru și nici prin cap nu le-a trecut inițial că după un gard de spini și buruieni este abandonat un micuț.

Știri.md reamintește că nou-născutul a fost găsit în seara zilei de 5 iulie pe un câmp după ce mama acestuia l-a născut și l-a abandonat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării