main logo
4999

Imagini dezgustătoare, filmate într-un supermarket din Chişinău

Imagini dezgustătoare au fost surprinse într-un supermarket din Chişinău. O clientă a filmat momentul în care o angajată a secţiei patiserie şterge cu o lavetă jeleul expus la vitrină.

Imagini dezgustătoare, filmate într-un supermarket din Chişinău

Apoi, cu aceeaşi cârpă, ar fi şters rafturile. Cumpărătoarea a postat imaginile pe o reţea de socializare.

Contactaţi, reprezentanţii Direcţiei municipale pentru Siguranţa Alimentelor au mers la magazin şi au împărţit amenzi persoanei responsabile, dar şi administraţiei, transmite Știri.md cu referire la Prime.md.

Ecaterina Baciu povesteşte că a mers dimineaţă la magazin după cumpărături. Când s-a apropiat de secţia patiserie, a observat cum o angajată încearcă să îndepărteze primul strat de jeleu cu o lavetă. Nu a putut trece indiferentă pe alături şi a filmat momentul.

„Ea a şters un pic jeleul, apoi un pic masa. Mi s-a părut foarte dezgustător. A venit administraţia, paza mi-a spus că nu am voie să filmez, că este interzis", a spus clienta magazinului Ecaterina Baciu.

O echipă a postului de televiziune a mers la supermarket împreună cu o comisie a Direcţiei municipale pentru Siguranţa Alimentelor. Jurnalista a încercat să discute cu angajata care apare în imaginile publicate pe internet, dar administraţia i-a interzis acest lucru.

O reacţie a oferit, în schimb, administratoarea magazinului.

„Eu cred că doamna nu a făcut corect, că şi-a permis să şteargă cu cârpa, dar cârpa este absolut curată", a afirmat cofetarul Maria Moraru.

Cofetarul care a preparat produsele de patiserie susţine că angajata secţiei s-a comportat aşa pentru că ar fi avut emoţii.

„Aici este poziţia unde se vând eclairurile, nuştiu din ce cauză ea are un pic de emoţii şi scapă des prăjiturile. Praful a căzut peste pahare, ea în cazul acesta trebuie să mi le aducă mie sus, după care eu le dau la rebut. Aşa ceva să facă nu am învăţat niciun vânzător", a precizat cofetarul Maria Moraru.

Administraţia magazinului a dat asigurări că angajata secţiei de patiserie se va alege cu o mustrare.

„- Doamna este instruită corect, dar acum nu a procedat corect. Este o greşeală care nu se practică.

- Ce o să faceţi în cazul dat? - O să pedepsim neapărat persoana şi o să o instruim corect", a menționat administratoarea magazinului, Maria Cravțov.

Angajata şi administraţia supermarketului s-au ales cu amenzi din partea Direcţiei municipale pentru Siguranţa Alimentelor.

„Este o încălcare a normelor igienice. Va fi întocmit un proces verbal, se va aplica o sancţiune sub formă de amendă şi anumite prescripţii ce ţin de îmbunătăţirea procesului de igienă", a declarat inspectorul Direcţia municipală pentru Siguranţa Alimentelor, Eugeniu Straistă.

Consumatorii nemulţumiţi de calitatea produselor sunt rugaţi să anunţe Agenţia Naţională Pentru Siguranţa Alimentelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării