main logo
5584

Imagini de la nunta polițistului celebru și a interpretei Tatiana Spînu

Andrei Rotaru, polițistul ce a devenit cunoscut după ce a refuzat să vorbească în rusă cu un șofer din UTA Găgăuzia, și interpreta de la noi, Tatiana Spînu, au devenit soț și soție, weekendul trecut.

Imagini de la nunta polițistului celebru și a interpretei Tatiana SpînuPolițistul erou și Tatiana Spînu, soț și soție. Imagini de la eveniment

Imaginea celor doi a apărut și pe coperta revistei „Mireasa și Mirele”, la 11 ani de activitate, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă în cadrul evenimentului „Balul de Gheață”, care Tatiana îl organizează anual. Mireasa în cadrul căsătoriei civile a purtat două rochii, una de tip prințesă și alta de model sirenă.

„Astăzi în viața noastră este un dublu eveniment important, „Balul de gheață” și lansarea noului nr. al revistei “Mireasa și Mirele” “Balul de gheață” a ajuns la ediția V și pentru ca avem un mic jubileu, d-na Mireasa Carolina a decis ca noi suntem potriviți pentru coperta noului număr al revistei “Mireasa & Mirele” Cu o deosebita onoare am acceptat provocarea, pentru ca astăzi Vom deveni o familie adevărată. Cu aceasta ocazie eu, împreuna cu Andrei Rotaru, felicitam revista Mireasa cu ceea ce fac ei deja de 11 ani. Mulți ani înainte, sunteți minunați! ”, a scris Tatiana pe pagina sa de Instagram.

Interpreta Tatiana Spînu a fost cerută în căsătorie de Andrei Rotaru în luna septembrie 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării