main logo
394

Iluminatului public în Parcul Valea Trandafirilor, inaugurat

În Parcul Valea Trandafirilor din Capitală a fost inaugurată rețeua de iluminat public.

Iluminatului public în Parcul Valea Trandafirilor, inauguratIluminatului public în Parcul Valea Trandafirilor, inaugurat

La inaugurare a fost prezent și Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, care s-a arătat satisfăcut de calitatea executării lucrărilor, transmite Știri.md

„Consider că acest concept de iluminat modern, care va asigura eficiența energetică, optimizarea consumului și sporirea gradului de siguranță pentru cetățeni, necesită a fi extins și pe aleile secundare din parc”, a menționat edilul Capitalei.

Autoritățile municipale au montat 300 de corpuri de iluminat pe bază de LED. Lucrările au început în vara anului curent și au vizat pozarea rețelelor subterane pe o lungime de 6 km și instalarea a 270 de piloni metalici.

Proiectul de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor” prevede renovarea rețelei de iluminat public pe bază de LED, restaurarea aleilor pietonale, renovarea havuzului, construcția Skateparkului și trasarea pistelor de bicicliști. Costul total al lucrărilor este de 13,7 milioane lei, surse alocate din bugetul municipal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării