main logo
638

Iluminatul public de pe strada Alba Iulia, inaugurat pe 14 februarie

Pe 14 februarie va avea loc inaugurarea iluminatului public pe strada Alba-Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei. La eveniment va fi prezent și Ruslan Codreanu.

Iluminatul public de pe strada Alba Iulia, inaugurat pe 14 februarieIluminatului public de pe strada Alba Iulia, inaugurat pe 14 februarie

Potrivit Primăriei Chișinău, lucrările de reabilitare au fost executate pe parcursul lunilor ianuarie - februarie curent, fiind înlocuite 170 corpuri de iluminat pe bază de LED. Costul proiectului este de 1,5 milione de lei, transmite Știri.md

Măsura se înscriere în obiectivul municipalității privind reducerea accidentelor rutiere pe străzile Capitalei, Alba - Iulia fiind unul din drumurile principale din sectorul Buiucani. 

De asemenea, potrivit unor informații, de săptămâna viitoare vor începe lucrările la modernizare a iluminatului public și pe strada Muncești.

Totodată, pe parcursul anului 2019 urmează a fi modernizat iluminatul public pe străzile: Calea Moșilor, Calea Ieșilor, bd. Moscova, str. Kiev, str. Ciuflea, Viaduct, str. Muncești și sectorul Budești 2.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării