main logo
1485

IGSU anunță cum a izbucnit incendiul de la Buiucani: Stăpânul, la spital

În urma incendiului izbucnit ieri, 30 martie, într-o casă de locuit, situată pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al Capitalei, pompierii au venit cu primele versiuni.

IGSU anunță cum a izbucnit incendiul de la Buiucani: Stăpânul, la spitalFoto: dse.md

Astfel, potrivit specialiștilor IGSU care au efectuat cercetarea statică și dinamică a locului de producere a arderii, flăcările ar fi pornit de la un reșou electric improvizat, transmite Știri.md

La fel, s-a stabilit că focul ar fi pornit după ce stăpânul locuinței ar fi utilizat reșoul improvizat pentru a încălzi încăperile.

În consecință, flăcările au distrus bunurile materiale din două odăi și au deteriorat circa 70% din acoperișul locuinței vecine. 

Stăpânul casei a încercat să stingă focul cu mijloace proprii, însă nu a reușit, suferind arsuri pe circa 5% din suprafața mâinilor, fiind ulterior transportat la Centrul republican de leziuni termice din Capitală. 

Menționăm că la fața locului au intervenit 4 echipe de pompieri, care au reușit lichidarea arderii fără ca aceasta să mai afecteze alte două locuințe aflate în nemijlocită apropiere.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării