main logo
438

IGPF a lansat un seminar privind prevenirea traficului de ființe umane

Timp de două zile, 26 de poliţiştii de frontieră au participat la atelierul de lucru privind aplicarea legislaţiei în combaterea şi prevenirea fenomenului traficului de fiinţe umane.

IGPF a lansat un seminar privind prevenirea traficului de ființe umane

Evenimentul a fost organizat de către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră cu sprijinul Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie în Moldova, în baza proiectului finanţat de către Ambasada SUA în Republica Moldova., transmite Știri.md cu referire la Infotag.md.

Ofiţerii de investigaţii şi de urmărire penală au fost instruiţi în scopul sporirii cunoştinţelor şi aptitudinilor practice ale actorilor implicaţi în actul justiţiei, familiarizarea cu modul de funcţionare a instituţiilor care asigură realizarea celor patru direcţii principale menite de a diminua fenomenul traficului de fiinţe umane: prevenire, protecţie, pedepsire şi parteneriat. 

„Apreciem enorm susţinerea din partea partenerilor de dezvoltare şi transmitem tuturor participanţilor mult succes. Să daţi dovadă de un interes sporit prin schimb de bune practici şi informaţii cu formatorii”, a spus şeful-adjunct al Poliţiei de Frontieră, Veaceslav Garştea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării