main logo
2010

Igor Grosu s-a înscris la compensații: Se înscriu toți

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat că s-a înregistrat pe platforma compensatii.md.

Igor Grosu s-a înscris la compensații: Se înscriu toțiColaj: știri.md

Acesta a îndemnat ca toată lumea să se înscrie pentru a nu permite să beneficieze de compensații cei care nu merită acest lucru, transmite Știri.md.

”Vă rog să facem economii, din contribuția fiecăruia vom putea economisi banii pe care ulterior îi vom putea transmite către cei mai vulnerabili.

Pe 15 noiembrie este data-limită de înscriere pe platforma compensatii.md. Cei care nu au făcut-o îndemn să o facă, personal am accesat și am completat, nimic complicat, foarte simplu în utilizare”, a declarat Grosu.

În acest context, un deputat din opoziție s-a arătat surprins de faptul că președintele Parlamentului a solicitat compensații.

”Se înscrie în platforma aceasta toată lumea pentru ca alții să nu poată să beneficieze fără ca să merite, domnul deputat. Dacă credeți că nu o să vă înscrieți și o să beneficiați, vă greșiți amarnic. Toți ne înscriem, indicăm veniturile, consumul, membrii familiei care locuiesc, nimic ieșit din comun, dacă aveți venituri oficiale - scrieți oficiale, acolo rubrică pentru neoficiale nu există, dar organele competente pot să verifice”, a declarat Grosu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării