main logo
433

Igor Grosu, la Forumul regional din Ungheni: Integrarea europeană ne va ajuta

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu președinți de raioane și primari din Republica Moldova și din România au discutat, în cadrul unui forum regional desfășurat la Ungheni, despre cât de importante sunt investițiile europene în modernizarea și transformarea satelor și a orașelor.

Grosu, la Forumul regional din Ungheni: Integrarea europeană ne va ajutaIgor Grosu, la Ungheni/Foto: Oficial.md

Șeful legislativului a menționat că, doar în ultimii patru ani, în întreaga țară, cu resurse proprii și cu ajutorul fondurilor europene, au fost investiți în proiecte de infrastructură peste 2,85 miliarde de lei, transmite Știri.md, cu referire la oficial.md.

„Este de trei ori mai mult decât în ultimii 10 ani. Aceste investiții trebuie să continue, iar integrarea europeană ne va ajuta să dezvoltăm în continuare localitățile”, a spus Igor Grosu.

Președintele Parlamentului a reiterat că aderarea la UE înseamnă pace și condiții bune de viață - mai multe resurse pentru drumuri, canalizare, apeducte, grădinițe, școli și alte nevoi ale comunității. 

„E ceea ce vrem să oferim tuturor concetățenilor noștri. Vrem ca oamenii să simtă, în satele și orașele în care locuiesc, schimbările în bine pe care le aduce procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Împreună putem dezvolta o Moldovă europeană, în care oamenii trăiesc bine, în siguranță și cu încredere în ziua de mâine”, a punctat șeful legislativului.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării