main logo
1750

Igor Grosu i-a felicitat pe absolvenții Academiei Militare

Absolvenții Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” au primit astăzi diplomele de licență și gradul militar primar de „locotenent”. La ceremonia de înmânare a diplomelor a participat și președintele Parlamentului, Igor Grosu, alături de conducerea Ministerului Apărării și a Marelui Stat Major, ataşaţii militari acreditaţi în Republica Moldova, rude și prieteni ai absolvenților.

Igor Grosu i-a felicitat pe absolvenții Academiei MilitareFoto: Multimedia.parlament.md

Președintele Parlamentului i-a felicitat pe cei 67 de absolvenţi ai promoţiei din acest an, dorindu-le succes și realizări în activitatea pe care o vor desfășura, transmite Știri.md

„De azi, în fața dumneavoastră se deschide un nou capitol - de a servi cu demnitate și onoare țara și oamenii săi. Veți avea misiunea nobilă de a proteja suveranitatea, integritatea și independența Republicii Moldova. În această misiune nu sunteți singuri, împreună vom munci pentru a asigura pacea atât la noi în țară, cât și în lume.

Absolvenţii Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” sunt angajaţi în serviciul militar prin contract în unităţile militare ale Armatei Naţionale.

Foto: Multimedia.parlament.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării